De Botnische golf

14 juni 2023 - Norrsundet, Zweden

Na een ontbijt in het zonnetje rijden we tegen 09:30 de camperplaats af. We rijden eigenlijk per ongeluk een stukje om maar vinden dat achteraf helemaal niet verkeerd omdat de omgeving schitterend is. Zoals gepland gaan we vandaag weer veel asfalt zien. Maar het is heerlijk rijden. Bij de grotere plaatsen wordt het meestal even wat drukker met het verkeer maar over het algemeen is het rustig op de weg. We lunchen en bij een tankstation waar Agnes nog een souveniertje koopt (klein linnen tasje voor de cassettebandjes). Later die middag eten we nog een ijsje bij een hamburgertent.

Agnes heeft een 5 sterren camperplaats uitgezocht aan de botnische golf 👍. En dat is de plaats waar we nu staan, een locatie voor 8 campers direct aan het water. Er staan nog 3 andere campers dus plaats genoeg. Helaas is het visrestaurant gesloten. De naastgelegen butik / winkel gaat morgen om 10:00 open. Het is een prachtige locatie , veel vogels. We maken later die avond nog een wandeling en vinden zowaar weer een cache. Vanzelfsprekend is het hier weer langer licht. De zon gaat onder om 22:25 en komt om 03:14 weer op. We drinken buiten nog een glas wijn en rond middernacht gaan we gestrekt. Morgenvroeg willen we even naar het winkeltje om wat lekkers in te slaan.

CB5EEAF9-C048-4936-8C0B-6F0D8BFC5E7B

Oh heerlijk
    Ik ga mee genieten x
  2. Moeder Dubbelboer:
    14 juni 2023
    Fijn dat jullie het zo goed naar de zin hebben.
  3. Jacqueline & Erwin:
    Heerlijk! Lekker genieten